Райън Дзингъл се разписа два пъти за победата на Каролина при гостуването срещу Флорида с 6:3 в среща от редовния сезон в Националната хокейна лига на САЩ и Канада. С този успех гостите изравниха клубния рекорд за най-добро начало на кампания. Теуво Теравайнен и Джордън Стаал се отличиха с по едно попадение и една асистенция за Хърикейн. Каролина реализира четири попадения още в първия период от двубоя. Дуги Хамилтън също се разписа, а Себастиан Ейхо добави още едно попадение на празна врата в последните секунди на мача.

Андрей Свечников и Хайд Флюри направиха по две завършващи подавания. Евгени Даданов, Кийт Яндъл и Макензи Уийгър отбелязаха за Пантърс, а Александър Барков подаде две асистенции. Каролина се намира на първо място в НХЛ с актив от 8 точки. В друга среща от Лигата, играна през нощта, Далас спечели с 4:3 след продължение като гост срещу Вашингтон. Тайлър Сегин реализира решителния гол в 43-ата секунда от допълнителния период, осигурявайки първия успех за Старс през кампанията след подаване на Александър Радулов.

Радулов се разписа в третата част, докато неговият съотборник Ник Каамано вкара първия си гол в НХЛ. Вратарят Бен Бишъп се отличи с 29 спасявания за победителите. Рууп Хинц също беше точен в полза на Далас. Никлас Бекстрьом изравни за Кепитълс 31 секунди преди края на редовното време, а преди него се разписаха и Евгени Кузнецов и Джон Карлсън. Столичани допуснаха второ поредно поражение след продължение, докато Далас прекъсна серията си от три поредни загуби. Бостън спечели с 4:3 гостуването си срещу Лас Вегас.

Брад Марчанд се отличи с гол и две асистенции за Брюинс, а Давид Пастрняк и Тори Круг също бяха точни за победителите. Марк Стоун, Райли Смит и Макс Пасиорети реализираха головете за тима на Голдън Найтс. Вратарят Марк-Андре Флюри направи 31 спасявания за Лас Вегас. Уинипег победи с категоричното 4:1 у дома Питсбърг. Вили Хейнола отбеляза първия си гол в НХЛ за Джетс. Тъкър Пулман и Нийл Пайънк и Николай Ехлърс също се разписаха в полза на домакините. Стражът Конър Хелебюк спря 36 шайби пред голлинията на Уинипег. Сидни Крозби реализира почетния гол в полза на Питсбърг. Попадението е първо за сезона за звездата на Пенс.