Албена Денкова даде интервю за "Спортно шоу Гонг" в ефира на Дарик радио след спектакъла Кармен, който вдигна на крака публиката в София. Денкова и Ставийски вдигнаха на крака публиката в зала "Арена Армеец" с участието си в ледения спектакъл "Кармен". 

Двукратните световни шампиони във фигурното пързаляне играха основни роли в шоуто, подготвено от друг световен първенец и именит хореограф - Иля Авербух. Всички фигуристи бяха възнаградени с бурни аплодисменти от зрителите.

"Публиката се вижда, че е разбираща, залата е хубава, атмосферата и топлото посрещане на артистите хареса на организаторите, хубаво е да имаме ледено шоу отново в София", коментира Денкова.

"Ако има интерес, със сигурност е нормално и възможно организиране на такова ледено шоу, имаме много качествен продукт, не само за ценителите на спорта, а и за останалите хора, ние имаменад 30 години на леда, имаме куп шампионски титли, имаме над 200 спектакъла на "Кармен", надявам се, да направим спектакли и в цяла Европа, това е спектакъл, стараем се да зарадваме хората, опитваме се да сме интересни на хората, добавено с артистизъм", допълни фигуристката.