С идването на зимата все повече започнахме да поглеждаме към белите писти и екстремните преживявания по тях. Още преди да ни е завладяла бялата приказка, може би най-лесно ще се настроим за нея, благодарение на новата ни игра.

Зимните спортове са почти в разгара си, а нашите възможности вече могат да видят бял свят, чрез инициатива - NESCAFE 3in1 превръща спорта в неочаквано добра комбинация. Това, което се изисква, е да изпратите любимата си лична екстрийм снимка, която сте запечатали днес, вчера или преди няколко години в зимна обстановка. Времето не е от значение, стига да е студено. Мястото – също, стига да е запечатано с приятни преживявания, които са вдигнали адреналина ви на макс.

Отворете албума си и извадете любимата си снимка със сноуборд, ски или просто с найлон по слоновете на най-близката планина. Попълнете формата, като в графата "описание" трябва да разкажеш на кратко своето зимно екстрийм преживяване.

Играта стартира на 1 декември, а всяка снимка ще бъде оценявана от професионалното око на потребителите на Gong.bg. Трите снимки, които се класират на първите места и получат най-много от читателските гласове, ще спечелят награда.

Играта продължава до 5 януари 2010 година, като до тогава всеки от участниците ще може да сравни своето най-лудо преживяване със синините, получени от екстрийм случката на своя конкурент по снимка. На 6 януари ще узнаем и кой е вдигнал купата на победителя.

И най-важното: Gong.bg призовава всички луди глави, да използват каски и протектори при заснемането на фотоматериалите, защото докато свалите гипса, ще трябва да гледате само снимките от конкурса.

Условия за игратата!

За играта ТУК!