Олимпийската медалистка Светлана Хорхина, а сега депутат в руската Дума, шокира публиката, след като демонстрира откровени сцени на близост с именития фигурист Евгени Плюшченко.

По време на церемонията World Fashion Awards, спортната гимнастичка изненада олимпийския шампион, прегърна го и го разцелува пред всички, разкриват руските издания.

През цялото време Хорхина демонстрирала отличното си настроение, което прераснало в интимни ласки с фигуриста, който както вече е известно се разведе със съпругата си.

След като красавицата се нахвърлила върху него и започнала да го целува, Плюшченко по никакъв начин не показал, че му е неприятно и дори не направил опит да се отдръпне.

Друг именит фигурист – Александър Жулин, пристигна на церемонията сам, без своята половинка Татяна Навка, която има професионални ангажименти. Той останал сам до края на тържеството, видимо доста тъжен, дори и след като официалните лица вече се изнизали. Наложило се Жулин да бъде помолен от организаторите на клуба, да си тръгне, след като салонът вече бил останал съвсем пуст.