Майк Ричардс, Джеф Картър и Клод Жиру вкараха всеки по два гола при победата на Филаделфия над Ню Йорк Айлендърс с 6:2 в мач от първенството на НХЛ. Това е първа победа за тима под ръководството на новия старши треньор Питър Лавайълет.

Новобранецът Джон Таварес бе точен на два пъти за Айлендърс. Вратарят Ярослав Халак направи 45 спасявания при победата на Мореал с 4:1 като гост на Отава. Томас Плеканец се отчете с три асистенции. Майк Камалери, Марк-Андре Бержерон, Андрей Костицин и Скот Гомес се разписаха за победителите, а Майк Фишър бе точен за Отава с 13-си гол за сезона.

Мартин Ерат вкара втория си хеттрик в кариерата в НХЛ при успеха на Нешвил над Ванкувър с 4:2. Нешвил побеждава Ванкувър у дома за пръв път от 23-ти ноември 2006-та година. Ерат добави и една асистенция, а Патрик Хорнквист също бе точен за домакините.

За Ванкувър голмайстори станаха Даниел Седин и Райън Кеслер. В Анахайм домакините победиха Далас с 4:3 след продължение като с два гола се отличи Дан Секстън, за когото това бе едва трети мач в НХЛ.