Леон Драйзайтел вкара 51 секунди след началото на продължението, а Конър Макдейвид записа стотния гол в кариерата си при победата на Едмънтън с 4:3 срещу Сан Хосе в мач от Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ). Кен Хичкок пък спечели в дебюта си за Ойлърс, след като беше назначен за треньор часове по-рано.

Едмънтън започна деня с премахването на Тод Маклелан и назначението на Хичкок, а малко по-късно заличи изоставане от три гола за победа срещу лидера в Тихоокеанската дивизия Сан Хосе.Това беше и едва втори успех за Ойлърс в последните осем мача.

Макдейвид подаде на Дрейк Каджула за изравнителния гол в началото на последната третина, а след това асистира и на Драйзайтел за победната шайба в продължението. Райън Нъджънт-Хопкинс също се разписа за Едмънтън и Мико Коскинен спаси 22 удара.

Джо Торнтън подаде на Маркус Сьоренсен за попадение в първата третина за Шаркс, с което изравни Марио Лемьо по асистенции в НХЛ. Двамата имат по 1033 голови паса и делят 11-то място във вечната ранглиста на лигата.