Лошите атмосферните условия станаха причина за налагането на ограничения за скиорите по пистите на връх „Мечи чал” в Чепеларе. Поради създалата се сложна метеорологична обстановка и невъзможността да се използват всички писти и съоръжения, фирма „Чепеларе курорт” АД въвежда следните промени за периода от 22.12 до 27.12.2009 г. (включително):

-В зимния център ще работят писти номер 1 и 2 само до междинна станция;

-Отварят трите влека на връх „Мечи чал” за начинаещи скиори.

За същия период от време гостите на курорта ще ползват преференциални цени:

-Целодневна лифт карта ще се купува на цената на полудневната - 25лв.за възрастен и 15 лв. за деца;

-Пакет „Мама, татко и аз” за лифт карта, при двама пълноплащащи родители, за едно дете от 7 до 12 г., заплаща 50% от детската карта, а второ дете, ползва безплатна лифт карта.

Туристите в Чепеларе ще имат възможността да се възползват от най-новата услуга, предлагана в зимния център. Всеки от тях вече има възможността да взима уроци по ски бягане лично от олимпийската шампионка Екатерина Дафовска. Продължителността на един урок е 2 часа, а цената е 28 лв. за възрастни и 20 за деца от 7 до 12 години, като тя включва двупосочен билет за лифта.

„Чепеларе курорт” АД предлага и отстъпки при предварителни продажби на туристическите пакети. При заплащане на пълната сума до 7 дни преди ползването на услугите, клиентите получават 10% отстъпка от цената, която биха заплатили на място.

Повече информация за възможностите за почивка в Чепеларе и подробности около предлаганите услуги всеки желаещ може да получи на следните координати:

За контакт: „Чепеларе Курорт” АД

Тел. :03051 / 31 31

03099 / 09 26

Факс:03051 /44 04

Резервации: Александра Величкова

Моб. 0887330008

E-mail:reservations@chepelarecenter.com