Единствено Зак Парис успя да отбележи от дузпа за победата на Ню Джърси с 2:1 над Бъфало Сейбърс, което бе и трети пореден успех  за „дяволите” от Ню Джърси.

Бъфало поведе в резултата след гол на Алес Коталик във втората третина на двубоя. Ню Джърси отговори с изравнителен гол на Майк Мото 13:37 минути преди края на третата част на мача. Вратарят на „дяволите” Мартин Бродьор отрази 26 шайби за успеха на Ню Джърси, а Райън Милър от Бъфало спаси 34 удара.

Ерик Стаал донесе домакинската победа с 4:3 на Каролина срещу отбора на Бостън. Стаал отбеляза победния гол в третата част на срещата, докато отборът му играеше с човек повече поради наказанието на играч на Бруинс. Род Брин'Амур, Майк Комодор и Чад Ларос също вкараха за победата на Каролина.

Монреал разби с 5:1 Флорида, с което прекъсна серията си от пет поредни загуби от „пантерите”. „Канадците” от Монреал решиха срещата още в първите пет минути на двубоя, като точни бяха Латендре, Райдър и Хигинс. Вратарят им Кристобал Хюит спаси 40 удара към мрежата си.

Голът на Милан Михалек в третата част беше единствен, но и достатъчен за победата на Сан Хосе с 1:0 над Сейнт Луис. Вратарят на „акулите” от Сан Хосе Евгени Набоков отрази 26 удара към вратата за петия си мач без допуснат гол от началото на сезона.