Нешвил претърпя четвърта поредна загуба след поражение с 1:3 като гост на Ню Джърси и записа най-дългата си негативна серия този сезон в НХЛ.

Вратарят на Ню Джърси Кори Шнайдер спаси 33 удара и е с основен принос за успеха на своя отбор. Адам Ларсон и Ерик Джелинас вкараха по един гол в първата третина, а Майк Камалери добави един гол минута преди края за Джърси. За Нешвил единствения гол реализира Майк Фишър. Нешвил губи четири мача поред за първи път от година насам.

 

Далас прекъсна серия от шест поредни поражения след успех с 3:2 над Ню Йорк Айлендърс. Коди Ийкин вкара в 2:18 минута на продължението за успеха на "звездите". Брет Ричи и Върнън Фидлър отбелязаха другите два гола за тима на Далас, който печели за първи път след продължение този сезон.

Сан Хосе постигна разгромна победа с 6:2 като гост на Ванкувър. Мат Нието се отличи с два гола и асистенция за "акулите" и съкрати разликата на 3 точки между двата отбора в Тихоокеанската дивизия. Ванкувър е втори със 75 точки, а Сан Хосе пети със 72.

Шампионът Лос Анджелис също се поздрави с убедителна победа като гост след 5:2 над Едмънтън. Анже Копитар и Тревър Люис се отличиха с по гол и две асистенции за "кралете", които прекъснаха серия от три поредни загуби.

Алекс Овечкин вкара два гола за победата на Вашингтон над Кълъмбъс с 5:3./БТА