Вратарят Марти Турко отрази всичките 28 шайби и записа 32-и мач без допуснат гол в кариерата си при победата на Далас Старс над Детройт Ред Уиндс със скромното 1:0.

Никлас Хагман отбеляза единственото попадение в 3:13 минута на третата част и донесе едва втория успех на тексасците в 16 мача срещу съперника от Централната дивизия.

Лидерът в НХЛ Детройт продължава най-слабата си серия в сезона и вече натрупа шест поредни загуби. Далас записа девета победа в последните си 10 мача и се утвърди на второто място в лигата.

Крис Дрюри се отличи с гол и асистенция пи успеха на Ню Йорк Рейнджърс над гостуващия Сан Хосе с 3:1. Вратарят Хенрик Лундквист спаси 29 удара, а домакините продължават без загуба от Сан Хосе от 22 октомври 2001 година насам.

Евгени Малкин се отличи с гол и асистенция, а Тай Конклин отрази 36 шайби при победата на Питсбърг с 4:1 над домакина Бъфало. Петер Сикора също се отличи с гол и асистенция за гостите, които се изравниха на върха на Атлантическа дивизия с Ню Джърси с по 71 точки.

Чикаго постигна трети пореден успех, след като се наложи над гостуващия Колорадо с 2:1. Вратарят Патрик Лалим спаси 21 удара, а бранителят Джеймс Вишневски се отчете с две асистенции при попаденията на Мартин Хавлат и на Дъстин Байфюджлийн.

Брайд Бойс вкара 31-ия си гол за сезона, а Ерик Брюър направи рекордните в кариерата си 4 асистенции в един мач при разгромното 5:1 за Сейнт Люис срещу гостуващия Кълъмбъс. Анди МакДоналд реализира гол номер 100 в кариерата си, докато бранителят Мат Уокър се разписа за първи път след 153 мача в НХЛ.

Алексей Ковальов се отличи с гол и две асистенции при успеха на Монреал над Филаделфия с 5:3. С гол 4,4 секунди преди края на продължението Мариан Габорик донесе победата на Минесота над Нешвил с 5:4.

Тииму Селане стана най-резултатният играч в историята на Анахайм Дъкс, след като даде една асистенция и реализира 670-ата си точка с екипа на клуба при победата над Калгари Флеймс с 4:2.

Селане, който изигра седмия си мач след завръщането на леда, след като беше прекратил кариерата си, изведе Райън Картър в добра позиция и той даде аванс от 2:1 на тима си в 4:36 минута на втората част.