Антон Худобин направи 32 спасявания, от които три в заключителните минути на мача, когато отборът беше останал с двама души по-малко на леда, а Далас изтръгна победа с 2:1 над Лас Вегас.

Старс вече водят с 3-1 във финалната серия на Запад и се нуждаят само от един успех, за да отидат в решителния мач за Купата Стенли. Мачът премина при сериозно надмощие на отбора на Лас Вегас, който отправи 33 удара срещу 20, но въпреки това претърпя поражение. Тенденцията се запазва през цялата серия, като до момента Рицарите имат тотално 130 удара срещу 92 на отбора на Далас. Худобин заслужи овациите във втората третина, когато легнал на леда спря сигурен гол на Уилям Карлсон.

Иначе първата част завърши без голове, но в 7:44 минута на втората при числено превъзходство Алек Мартинес даде преднина на Лас Вегас. Основната работа за гола свърши Нейт Шмид, който влезе в зоната, завъртя един защитник и му подаде. След това Далас обърнаха с голове на Джо Павелски и Джейми Бен секунди преди края на втората част при числено превъзходство. В третия период отново Худобин излезе под прожекторите, след като спаси някак небрежно удара на Шей Тиъдър. Далас играха в продължение на 70 секунди с двама по-малко в този период от мача.