Патрик Кейн се разписа на два пъти за категоричната победа на Чикаго с 4:1 у дома срещу Сейнт Луис в мач от Националната хокейна лига на САЩ и Канада. 

Лявото крило Крис Верстеег се отличи с попадение и още две асистенция, докато центърът Маркус Крюгер също беше точен в полза на победителите. Вратарят Анти Раанта направи 40 спасявания на вратата на Блекхоукс.

Йън Коул изравни за Сейнт Луис във втория период, но попадението му се превърна в почетно. Чикаго има 33 точки на третото място в Централната дивизия.

В друга среща от НХЛ, играна през нощта, Минесота победи с 2:1 у дома състава на Монреал. Джейсън Зукър и Джейсън Помнивил бяха точни в полза на Уайлд, а Алекс Галченюк оформи крайното 2:1 в третата част на срещата. Стражът Кори Пери парира 33 шайби на вратата на отбора от Канада. 

Уинипег победи с 3:2 след продължение Едмънтън. Матийо Перео се разписа в 17-ата секунда на допълнителния период. Защитникът Яко Труба и дясното крило Дъстин Бифуглен се превърнаха в голмайстори за домакините в редовното време. 

Центърът Райън Нюджънт-Хопкинс и лявото крило Дейвид Перън се разписаха в полза на Едмънтън.

Мачове от редовния сезон в Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ): 

Минесота - Монреал 2:1
Чикаго - Сейнт Луис 4:1
Уинипег - Едмънтън 3:2 след продължение
Анахайм - Филаделфия 5:4 след дузпи /БТА