Алекс Дебринкет вкара два гола, а Кевин Ланкинен спаси 37 удара и Чикаго приветства феновете си в "Юнайтед Сентър" с победа с 4:2 срещу Далас в мач от Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ). Близо 3820 привърженици заеха местата си по трибуните за първи път от 14 месеца насам, след като и последният американски тим отвори вратите на залата си.

Дебринкет обра аплодисментите в през уикенда, след като се разписа в шести пореден мач. Той бе точен от пауърплей през първата третина и след това затвори мача за 4:2 с 31-та си шайба за сезона при 3:12 по часовник до края. Блекхоукс играха с десетима новобранци за предпоследния си мач за сезона.

Брендън Хагел вкара гол и подаде за още един при втората поредна победа за отбора, а Макензи Ентуисъл стана деветият играч с дебютен гол за Чикаго от началото на сезона. Далас пък загуби шести мач от последните си седем. Денис Гурянов и Марк Писик бяха точни за Старс, а Антон Худобин спаси 21 удара. Джони Годро и Матю Ткачук записаха по гол и две асистенции за победа на Калгари с 6:1 срещу Отава, която съхрани иначе избледняващите мечти на Флеймс за класиране в плейофите. За да стигнат до тях, те трябва да бият четири пъти Ванкувър, а Монреал трябва да загуби два пъти в редовното време срещу Едмънтън.