Патрик Лалим направи 39 спасявания при победата на неговия Бъфало с 2:1 у дома срещу Чикаго в среща от Националната хокейна лига на САЩ и Канада. В едва третия си двубой за сезона Лалим, играл на мястото на Риън Милър, помогна на "сабите" да се изкачат на първо място в Североизточната дивизия.

Томас Ванек и Кларк Макартур се разписаха за Бъфало във втория период, а Патрик Шарп върна едно попадение за гостите 30 секунди след началото на третата част. Мат Нисканен вкара победната дузпа за Далас при победата с 3:2 навън срещу Сан Хосе след изпълнение на наказателни удари. В редовното време за "звездите" се разписаха Майк Рибейро и Брад Ричардс.

Вратарят на "акулите" Евгени Набоков пък направи 42 спасявания. Дани Хийтли и Роб Блейк бяха точни за Сан Хосе преди началото на продължението и дузпите. Ню Джърси загуби с 2:4 у дома от Флорида. Михаел Фролик се разписа на два пъти за "пантерите", а по едно попадение добавиха Джордан Леополд и Шон Матиас. За "дяволите" точни бяха Браян Ролстън и Дийн Макамънд. Стражът на гостите Скот Клеменсън спря шайбата пред вратата си 26 пъти.