Джейсън Поминвил вкара гол и добави две асистенции през третата част при успеха на Бъфало над Флорида с 5:3 в мач от първенството на НХЛ.

За Бъфало това е втора победа за последните осем мача. За победителите точни бяха още Тим Конъли, Кларк Макартър, Максим Афиногенов и Крейг Риве. Със 78 точки и 9 мача преди края на редовния сезон Бъфало остава на 10-то място в Източната конференция, но се доближи на 5 точки от осмия Монреал.

За Флорида се разписаха Брет Маклейн, Ричард Зедник и Майкъл Фролик. Джонатан Тоус вкара победната дузпа при успеха на Чикаго над Сан Хосе с 6:5. Вратарят Николай Хабибулин отрази финалния удар на Джереми Реник.

Домакините водеха с 4:1, но позволиха да се стигне до равенство 5:5. За Чикаго Андрю Лад вкара две попадения, а Тоус записа своя гол номер 30 за сезона.

За Сан Хосе Девин Сетогучи бе точен на два пъти. Марк-Андре Флюри направи 31 спасявания и записа четвъртия си мач за сезона без допуснат гол при победата на Питсбърг над Каляри с 2:0. Точни за "пингвините" бяха Крис Летанг и Хол Джил.

В Денвър Кори Пери и Андрю Ебет се отчетоха с гол и по две асистенции, а Анахайм спечели рекорден пети пореден мач, след като победи със 7:2 Колорадо. След този успех Анахайм се изкачи на седмо място в класирането в Западната конференция.