Брeйдън Пойнт вкара гол и подаде за още два, а Тампа Бей отнесе с 6:3 Чикаго, за да излезе на 2-о място в Атлантическата дивизия. Начело е Торонто с 12 точки, а Тампа Бей е с 11. Истинсkа виелица се изви пред вратата на гостите от Чикаго, които трябваше да поемат 33 удара. Това е и рекорд за най-много удари по вратата за един периот от 1997/1998 насам. Никита Кучеров и Виктор Хедман вкараха по един гол и добавиха асистенция, а Антъни Сирели и Яни Журде също се разписаха за домакините. Райън Калахан пък беше точен на празна врата. Новобранецът в Лигата Александър Фортен вкара първото си попадение, за да изравни резултата в края на първата част за Чикаго. Дейвид Кампф и Ник Шмалц се разписаха в третата част за гостите, които са 4-и с 10 точки в Централната дивизия.

Бъфало развали празника в Анахайм и ги победи с 4:2 в нощта, в която беше почетен местната легенда Пол Кария с изваждане на номера му от употреба. Расмус Ристолайнен вкара за 2:3 след по-малко от 4 минути след началото на третата част, а Бъфало успя да обърне мача след като изоставаше с 0:2. Кайл Окпосо и Джеф Скинър заличиха преднината на домакините в рамките на 1:28 минути, преди Ристолайнен да се разпише с удар по леда през куп от играчи на двата отбора за своя първи гол през сезона. На вратата на Анахайм беше Райън Милър, който пристигна при тях именно от Бъфало. Окпосо също така добави и една асистенция, а вратарят на победителите Картър Хътън отрази 26 удара. 

Калгари отнесе с 4:1 Ню Йорк Рейнджърс при гостуването си и събра 10 точки, с които си поделя 2-ото място в Тихоокеанската дивизия с отбора на Ванкувър. Джони Годро и Гарет Хатауей се отличиха с по два гола всеки, а резервният вратар Давид Ритич днес получи шанс да покаже какво може и отрази 44 удара. Ритич е на 26 години, от Чехия и пристигна в отбора извън драфта, като днес единствено не успя да се справи с удара на Майка Зибанеджад, намалил за 1:3.