Бос от техническия комитет на ИСУ (Международния кънки съюз) отложи инспекцията на София във връзка с домакинството ни за кръг от Световната купа по шорттрек.

От БФ по Кънки стриктно бяха изготвили програма и организация за тридневния престой на Райнер Офтхайн от Холандия, запазена бе, както е в реда на нещата и стая в петзвезден хотел. Очевидно ни имат доверие и се надяват, че ще се справим с домакинството, след като с лекота бе отложена визитата.

Столичният Зимен дворец с малко козметични промени, сякаш е успявал да спечели доверието на хората от ИСУ, след като дори малко след Световната купа по шорттрек ще сме домакини за втори пореден път на Световно за юноши и девойки по фигурно пързаляне.

Междувременно след поредното ледено шоу в Русия Албена Денкова и Максим Ставийски се прибраха в София, вероятно за да се консултират с адвокат по повод това, което предстои като развитие на делото за зверската катастрофа край Ропотамо.

Президентът на кънки централата ни Денкова ще разговаря и с националите, които ще ни представят този сезон.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.