Вратарят с български корени Александър Георгиев имаше важна роля за победата на Ню Йорк Рейнджърс над гостуващия Ню Джърси с 4:3 след изпълнение на дузпи. Георгиев завърши с 24 отразени шайби в редовното време и продълженията, а при наказателните удари направи ключови спасявания след изстрелите на Томаш Татар и Павел Заха при шестите и седмите изпълнения, а Крис Крейдър донесе третия пореден успех на тима.

Каапо Како се отличи с гол и асистенция, а след това вкара и при дузпите. Адам Фокс е Алекси Лафрениер също реализираха в редовното време. За гостите с по гол и асистенция изпъкнаха Заха и Йеспер Брат.

Кейлър Ямамото беше точен 27,8 секунди преди края и донесе победата на Едмънтън с 5:4 над домакина Сейнт Луис. Леон Драйзайтл се отличи с гол и две асистенции, а капитанът Конър МакДейвид също беше сред голмайсторите за успеха, с което увеличи точковата си серия в 14 поредни мача от старта на кампанията. Той вече има 600 точки в 421 мача в кариерата си.

Чарли Койл се разписа два пъти за Бостън, който спечели с 5:2 над гостуващия Монреал. Новобранецът на вратата на домакините Джереми Суейман отрази 27 шайби и остава с перфектна серия в "ТД Гардън" с осем победи в осем мача.

Даниел Спронг и Конър Шиъри завършиха с по гол и асистенция, а Вашингтон разгроми гостуващия Питсбърг с 6:1. Капитанът на столичани Алекс Овечкин даде две асистенции, а вратарят Витек Ванечек парира 24 изстрела за четвъртия пореден успех на отбора. Питсбърг допусна седмо поражение в последните си девет мача, въпреки завръщането на звездата си Сидни Кросби, който пропусна последните пет двубоя заради протоколите за COVID-19.

Дан Владар спаси всичките 27 удара и записа първи "шътаут" в кариерата си, а Калгари спечели с 4:0 срещу домакина Отава. Елиас Линдхолм блесна с гол и асистенция.

Тревър Зеграс вкара два гола и помогна на Анахайм да запише седма поредна победа след 5:1 над гостуващия Ванкувър. Трой Тери даде асистенция за домакините и записа поне точка в 14-и пореден мач.