Нейтън Маккинън записа три гола и две аситенции, а Никола Обе-Кюбел добави два гола в първия период при победата на Колорадо с 9:3 в среща от редовния сезон на Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ). Победата бе под номер 53 и рекордна за Колорадо в лигата.

Валери Ничушкин отбеляза два гола, Кейл Макар добави гол и три асистенции, а Андре Бураковски също се разписа за успеха. Колорадо постигна седми пореден успех и е начело в Централната дивизия на Западната конференция.

Отборът на Ню Йорк Рейнджърс надигра Филаделфия с 4:0 като гост в друг мач от вечерта в НХЛ, а вратарят с български корени Александър Георгиев се отличи с 28 спасявания. Каапо Какко реализира два гола за успеха на нюйоркчани, докато Артемий Панарин и Андрю Коп също се разписаха. Рейнджърс остава на второ място в Столичната дивизия на Източната конференция. Филаделфия пък допусна трета поредна загуба.

Кълъмбъс надигра у дома Монреал с 5:1 след два гола на Джак Рослович, както и гол и две асистенции за Патрик Лейн. Коул Силинджър и Емил Бемстрьом добавиха по едно попадения и една асистенция за домакините.