Една от най-ярките двойки в руската шоу-програма „Ледников период” с участието на Албена Денкова не успя да се представи по най-добрия начин в последното издание на надпреварата или иначе казано – буквално се издъни.

Двукратната световна шампионка по фигурно пързаляне и нейният партньор на леда Тимур Родригез платиха прескъпо за падането си по време на съчетание. Двойката получи много нисък бал от критичното жури.

Самият Тимур отказа да си признае, че е виновен за грешката, въпреки че Албена се отърва на косъм от тежка контузия. Може би за щастие, и тук проработи принципът – всеки да пада на най-здрава част от тялото си. В случая – дупето.

Със сигурност обаче именитата ни фигуристка се е понатъртила, докато двойката се опитваше да изпълни сложна поддръжка. Тимур не успя да задържи на ръце своята партньорка и двамата рухнаха на леда. Албена падна лошо, но за късмет се размина с тежка контузия. И както правят само големите – двамата станаха и продължиха със съчетанието и шоуто за зрителите по Първи канал.

За сметка на това Максим Стависки стана един от любимците на местната публика, заедно с актрисата Татяна Арнтголц. Двамата дори са сочени за евентуални фаворити за спечелването на шоуто, в което зрителите решават, кой да остане и кой да си тръгне, но едва след намесата на компетентното жури.

Максим и очарователната Татяна танцуват великолепно, а публиката оценява това, което се случва на ледената сцена.

След последния си „горещ танц” и двамата останаха изключително доволни от представянето си. Журито изглежда също не крие своите симпатии, тъй като най-високите оценки почти винаги са за двукратния световен шампион и Татяна Арнтголц.

Местните медии пък вече не шумят около двамата, след като преди няколко седмици дори се заговори за тайна връзка между им. Със сигурност обаче, връзката им е на пързалката, защото там всичко говори за емоцията на танца.