Единствената българка световен шампион по фигурно пързаляне - Албена Денкова, ще се присъедини към звездните участници в най-зашеметяващото танцувално шоу в ефира Dancing Stars през април. Това обяви водещата Алекс Сърчаджиева по време на първите елиминации в шоуто в четвъртък, предава novatv.bg.

Днес партньорът на Албена Денкова в Dnacing Stars - Калоян, който миналата година партнираше в танците на Елен Колева, заминава за Москва, за да се срещне с нея и да я доведе на лъскавия дансинг.

Албена Денкова се включва след трета покана от продуцентите, но досега не е успявала да съчетае ангажиментите си с Dancing Stars, споделиха от екипа на шоуто. Тя иска да танцува и направи всичко възможно да сбъдне своята мечта на най-бляскавия дансинг.

„В момента, в който разбрах, бях в пълен шок, защото не можах да асимилирам, че ще танцувам с Албена и 10 минути гледах и мълчах, загубил ума и дума”, сподели Калоян за вълнението си и обеща, че ще танцуват с обувки или кънки, но ще се справят. Двамата се включват в Dancing Stars след две седмици.

Как ще се представят Албена Денкова и Калоян в Dancing Stars, зрителите разберат през април. А дотогава не пропускайте лайвовете и елиминациите в най-бляскавото танцувално шоу във вторник и четвъртък от 20.00 ч. по Нова.