Джъстин Уилямс и Том Уилсън се разписаха при победата на Вашингтон с 2:1 у дома срещу Едмънтън в двубой от редовния сезон в Националната хокейна лига на САЩ и Канада. Това е 13-и пореден успех пред собствена публика в полза на столичани, които изравниха своя клубен рекорд. Победното попадение беше на Уилямс и падна в третия период. Това е 19-и гол за него през кампанията. Вашингтон имаше 11 последователни мача у дома, в които отбеляза пет или повече попадения.

Вратарят Брейдън Холтби направи 30 спасявания. Леон Драйсатъл се разписа за Едмънтън и вече има 23 гола през сезона. Стражът на гостите Кам Талбът спря 24 шайби за Ойлърс. В друга среща от НХЛ Каролина победи с 3:0 у дома срещу Отава. Еди Лас се отличи с 34 спасени удара в деветия си двубой без нито едно допуснато попадение. Джордан Стал, Елиас Линдхолм и Виктор Сталберг се разписаха в полза на Хърикейнс.

Крейг Андерсън завърши с 41 спасявания за отбора от Канада. Капитанът Ерик Карлсон се изкачи на второ място в класацията по най-много поредни изиграни мачове за Отава. Той е с 308 последователни срещи с екипа на Сенатърс. Калгари победи с 4:2 като гост срещу Флорида. Вратарят Чад Джонсън се отличи с 36 спасявания, а отборът на Флеймс е в серия от три поредни успеха. Трой Броуър, Микаел Баклунд, Дерик Енгеланд и Сам Бенет бяха точни в полза на победителите. Александър Барков и Ник Бягстад се разписаха за Пантърс. Домакините са с две поредни поражения в НХЛ. /БТА