Ню Джърси Девилс спечели гостуването си на Торонто Мейпъл Лийфс с 3:2 след продължение и записа 11-а поредна победа в Националната хокейна лига.

Егор Шарангович отбеляза решаващото попадение в 57-ата секунда на допълнителното време. Нико Хишийр и Йеспер Брат също вкараха, а Витек Ванечек отрази 25 шайби.

Ню Джърси изравни втората си най-добра серия от сезон 2005/2006, като остава на две победи от рекорда в клубната история от 13 последователни успеха през кампания 2000/2001.  

Девилс, който е лидер в СТоличната дивизия с 28 точки, прекъсна и серия от осем загуби срещу Торонто от април 2018 година, като триумфира за първи път в "Скошабанк Арина" от октомври 2017 година.

Остън Матюс се отличи с гол и асистенция за канадците, а Мат Мъри парира 30 изстрела, но това не беше достатъчно.

Фил Кесъл от Вегас Голдън Найтс записа рекорден мач номер 1000 поред в лигата, а Алекс Пиетранджело завърши с гол и две асистенции, за да помогне на клуба от Лас Вегас  да спечели за осми път в десет мача след 4:1 над гостуващия Аризона и с 28 точки да се утвърди на върха в Западната конференция.
 
Дейвид Крейчи се разписа два пъти в третия период, а лидерът в лигата Бостън Брюинс надделя над Филаделфия Флайърс с 4:1, за да запише десета поредна победа като домакин от началото на сезона и пръв да достигне границата от 30 точки през сезона.
 
Сидни Кросби блесна с два гола и две асистенции и помогна на Питсбърг Пенгуинс да спечели гостуването си на Минесота Уайлд с 6:4.
 
Шампионът Колорадо Аваланш постигна драматичен успех с 3:2 след продължение над Каролина Хюрикейнс като гост, въпреки че беше надигран през по-голямата част от мача.

Артури Лехконен отбеляза ключовото попадение в 1:55 минути на допълнителния период, а вратарят Павел Францоуз направи страхотен мач с 46 спасявания.

Мартин Нечас се отличи с гол и асистенция за домакините, които отправиха 48 точни удара срещу едва 15 на съперника в двубоя, но загубиха.  

Никита Кучеров се разписа два пъти, а вратарят Андрей Василевски направи 39 спасявания при успеха на вицешампиона Тампа Бей Лайтнинг над гостувалия Калгари Флеймс с 4:1. Капитанът Стивън Стамкос допринесе с гол и асистенция.
 
Павел Бучневич отбеляза решаващата дузпа, а Сейнт Луис Блус надделя над гостуващия Вашингтон Кепитълс с 5:4. Вратарят на домакините Томас Грайс завърши с 47 отразени шайби.

Джон Карлсон вкара две попадения, а Александър Овечкин се отличи с попадение и две асистенции за столичани, които допуснаха осма загуба в десет мача.  
 
Кайл Конър реализира хеттрик при успеха на Уинипег Джетс над гостуващия Анахайм Майти Дъгс с 3:2. Той вкара третия си гол в мача 53.5 секунди преди края, за да гарантира победата.   
 
Давид Перон изпъкна с гол и две асистенции, а Детройт Ред Уингс прекъсна серия от четири поредни загуби след 7:4 в залата на Сан Хосе Шаркс.