Стилияна Николова е големият герой на Световната купа по художествена гимнастика в София, след като спечели четири златни медала - в многобоя и на финалите на отделните уреди. Грацията заяви, че е доволна от представянето си и винаги се цели в първото място.

"Разбира се, аз съм доволна от днешния ден. Продължаваме напред и само злато ще търсим от тук нататък. Да, харесва ми да съм първа. Научена съм да приемам всяко едно състезание по един и същи начин, независимо от ранга, независимо от държавата. Да, има вълнение като чуеш колко е пълна залата, обаче не трябва да се влияем от това", каза тя след днешното състезание.

Следващото й състезание е Световната купа в Баку (Азербайджан) от 21 до 23 април.

"Ние с Ева ще участваме на Световната купа в Баку, други две гимнастички от България ще отидат в Ташкент", разкри Николова.

Тя благодари за подкрепата на Боряна Калейн, която не участва пред родна публика в София, но подкрепяше съотборничките си в залата.

"Боряна понеже е преминала през този път и знае точно какво да ни каже, вече не помня какво, но е до нас.  Усеща се нейната подкрепа, усеща се присъствието й зад гърба ни и много им благодарим, че дойде да ни подкрепи, защото това показва, че е голям човек", каза Николова.