Станка Златева спечели очаквано първо място на държавното лично първенство по борба, което се провежда в зала "Арена Амреец" в София.

Световната шампионка от клуб Левски (София) се справи с лекота с конкуренцията в категория до 72 килограма, а на второ място завърши Хаджер Юмер от Черноморец (Бургас). Нейната съотборничка от бургаския тим Златка Жекова дели третото място с Гюлджан Бехчедова от Кубадън (Лозница).

В категория до 48 килограма победителка стана Елица Янкова от Левски, а втора остана Даниела Дайова от НСА-Академик (София). Пепа Димитрова от Херкулес (Ямбол) и Веселка Тенева от Берое (Стара Загора) са на трето място.

Левски стигна до още едно злато, след като Мими Христова спечели първо място в категория до 55 килограма срещу Виолета Симеонова от Васил и Георги Илиеви (Кюстендил). Екатерина Сардовска от НСА-2004 (София) и Валя Трандева от НСА-Академик (София) делят третото място в категорията.

Елива Васева от Юнак-Локомотив (Русе) спечели първо място в категория до 63 килограма, а втора е Таня Милкова от Черноморец (Бургас). Вяра Гергинова от НСА-2004 (София) и Мюмюне Мехмед от Дан Колов (Севлиево) са на третото място.