24–часово „женско царство” ще има в Замъка „Ескалибур” по случай Осми март. Празникът на жената ще бъде отбелязан с дамски турнир по боулинг и ритуал по посвещаване на дамите в рицарско звание. Дарик радио и gong.bg са официални партньори на проявата.

Стартът на боулинг надпреварата ще бъде даден в 19:00ч. Тя ще се проведе на отборен принцип, като в нея участие ще вземат манекенки от „Visages Model Group”, пловдивски спортистки, журналистки и клиентки на Замъка „Ескалибур”. Освен награди за най-добрите отбори ще бъдат връчени и индивидуални призове за най-високо боулинг попадение, за най-атрактивно присъствие и за най-малко съборени кегли.

Церемонията по посвещаването на дамите в рицарство ще започне в 21:30ч. и ще бъде извършена от главния оръженосец на крал Артур – Екбур и придворната ритуалчица Скали. Рицарско звание ще получат всички достойни дами, които заявят своето желание на Рецепцията в Замъка „Ескалибур”.

След ритуала партито ще продължи с караоке, лимбо рок, конкурси за най-поетично обяснение в любов, еротично ухажване на дама и грациозно носене на кралския плащ на крал Артур. Всички девойки ще получат удостоверение за придобитото рицарско звание с валидност 24 часа.

За най-смелите и атрактивни дами ще има много подаръци, осигурени от „Кока-Кола”, „Maze”, Хотел „Белмонт”, “Малибу”, бижута „Emozioni”, спортен център „Total Sport”, козметичен и фризьорски салон „Queen Like”, „REFAN”, Franco Ferucci Jeans и водка “Аляска HERBAL”.

Входът за партито е свободен.