На 7 и 8 май 2011г, в гр. Ниш, по река Нишава се състоя третото състезание "Европейска купа 2011" по рафтинг в дисциплините Slalom, Head to Head, Downriver, Sprint и Overall. От българска страна, в първенството участваха женският и мъжки отбор на клуб за екстремни спортове Адвенчър нет. Клубът бе специално поканен за участие в състезанието от Борис Поряков, члена на Международната федерациа по рафтинг (IRF) и организатор на Европейската купа по рафтинг в Ниш.

Общо, в надпреварата участваха 6 отбора жени и 20 отбора мъже от Сърбия, Босна, България, Хърватска и други европейски държави.

Дамите, представящи Адвенчър нет - Емилия Бегунова, Лила Власакова, Йоана Миланова, Татяна Георгиева, Веселина Стаева и Полина Поманова спечелиха всички възможни златни медали на това първенство!

Мъжкият отбор, представен от Иво Кисяков, Иван Терзиев, Иван Димов, Асен Платнаров, Марин Василев и Петър Янков се класира на 3то място в дисциплината Слалом и на 5то място в общото класиране. Това е също много добро постижение в надпреварата сред 20 други отбора.

И двата отбора на Адвенчър нет се радват на успехи в редица състезания, в които клубът взима участие от 2007 година насам. Миналата година се класираха съответно женски отбор на 2-ро място и мъжки на 6-то място в генералното класиране за Европейската купа по рафтинг 2010 година.

В момента отборите на Адвенчър нет ще се готвят за участие в следващото състезание по рафтинг, което ще се състои през юни, в Босна и Херцеговина по река Върбас.