Елица Иванова - момичето, с което преди 13 години Томислав Русев стартира проекта Спортно шоу Гонг се появи отново в редакцията след 7 години и 2 месеца.

Интелигентната блондинка, която години наред бе стожер на екипа и учител на много от сегашните редактори, включително наставник на Ники Александров (сега управител на Гонг.бг), успя да осъществи своята американска мечта, но днес просълзена призна, че Гонг е все още в сърцето й и винаги ще бъде.

Елица е гражданин на САЩ, там са родени двете й деца-Александър и Борис, но работата й в Гонг все още се помни от най-верните ни слушатели. Тя е човек, който обича спорта и дори на хиляди километри от родината следи нонстоп изявите на българските звезди.

Една от близките приятелки на националния баскетболен селекционер Тити Папазов, още се ядосва, че не го е научила да говори по-бавно и не е много доволна от последната му изява в рекламен клип.

„Хиляди пъти съм му казвала-бавно и отчетливо. Тити си е Тити - знае си своето”, ядосва се Елица.

Как намира екипа ни след 7-годишно отсъствие от сцената на Гонг - чуйте разказа на Елица Иванова. Макар и далеч тя е винаги с нас.