Българската IT Джаги лига e състезание, което се провежда ежегодно между отборите на компаниите от IT сектора. 

Второто му издание ще се проведе на 18 март тази година и в него ще вземат участие първите 16 записали се отбори от по 4-ма участници – подбрани и регистрирани от всяка компания. 

В първото издание на Българската IT  джаги лига през 2016-та 64 състезатели в 16 отбора от най-елитните IT компании в България  - VMWare, SAP, Experian, First Online Solutions, Adastra Bulgaria, Gameloft, Tinqin, Astea, Intelligent Systems, Up2 Technology, Ignite Vision, Imperia Mobile, Javelin Group, HB Dream Mill, Naxex & Adcash излъчиха своите четирима състезатели, които влязоха във футболната битка по двойки и определиха шампиона по джаги в IT сектора за изминалия спортен сезон.

Дали победителят от миналата година -  отборът на Компанията VMWare  - Black Lemons ще защити своята титла, ще разберем съвсем скоро. 

И този път състезанието ще представлява отборен турнир по двойки, а схемата на игра ще бъде в два кръга - Квалификационен и Елиминационен. Ще се играе на 8 професионални маси Роберто Спорт. 

Всеки отбор ще получи екип /тениски/ в определен цвят, изработени от организаторите на събитието. За победителите ще има медали и трофей – КУПА, както и безплатни едномесечни тренировки в Спортен клуб по джаги „Джагоарс”, които са организатори на събитието. Предвиждат се и награди от спонсорите на състезанието. 

Ако желаете да се включите в престижната битка на българските IT фирми, може да го направите до 10 март 2017, като попълните регистрационната форма Online ТУК и заплатите необходимата такса за участие.  

Допускат се и състезатели от спортните клубове по джаги. Състезанието ще се играе по официалните правила за футбол на маса.

Турнирът ще се проведе в Спортен бар „Академията, бул. Тодор Александров 64 /Сградата на Кино Арена Запад –ниво -2/.

Събитието е уникално по рода си и ще ви донесе незабравими преживявания, заредени с адреналин и позитивни емоции.