Задава се мащабно събитие. София Спортува, включи се и Ти

София източник: личен архив

София източник: личен архив

На 03 и 04 юни Борисовата градина ще бъде топ спортна локация, където всеки посетител ще има възможност да се включи безплатно в избран от него спорт, групова или индивидуална тренировка. София Спортува 2017 ще превърне Борисовата градина в арена на различни спортни дисциплини и групови занимания, които за първи път в подобен мащаб ще се проведат на открито.

София Спортува 2017 е социално спортно събитие, посветено на активния живот в модерна градска среда. Събитието се провежда с подкрепата на Столична община и под патронажа на Министерството на младежта и спорта.

Спорт, музика и игри ще бъдат провеждани рамо до рамо с популярни лица от спортния и светски живот. В специално изградени информационни звена, на разположение на посетителите, ще бъдат професионалисти от всички аспекти на здравословния начин на живот – спортисти, треньори, диетолози и др. София Спортува 2017 отправя специална покана и към най-малките посетители, заедно със своите домашни любимци.

Събитието е обвързано със своя благотворителна инициатива, насочена към активния живот на децата. С подкрепата на нашите партньори ще бъдат закупени и поставени специални фитнес уреди, пригодени за деца в неравностойно физическо положение, които ще бъдат поставени в Борисова градина. 

Повече информация  за участниците и графикът за провеждане на отделните спортни занимания може да получите на страницата на събитието www.sofiasportuva.bg, както и в социалните мрежи. 

 

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 

Други спортове