Олимпийският шампион Райън Лохте вече приключи участието си на Игрите в Лондон, при това изключително успешно. Той вече е планирал завръщането си в САЩ, след като изгледа част от останалите състезания от Олимпиадата. Лохте е наясно с програмата си за участия в много предавания, които искат да имат суперзвездата на плуването, но не е планирал още къде ще прекара кратката си ваканция. Всъщност обаче, най-краткосрочният план на Райън е един – да изяде един сочен хамбургер у дома.

„Първото нещо, което ще направя, е да си взема един американски бургер. Това определено е нещо, от което се нуждая. След това ще се местя в нова къща. После ме очаква Лос Анжелис, за участия в различни шоута – Джей Лено, и т.н,“ сподели Лохте.

„След това ще си взема една седмица почивка. Може би ще отида на Бали, не знам точно. Не почивам повече от седмица, защото обичам да тренирам. Обичам да съм във вода,“ разкри още новият любимец на Америка. „Обикновено след 5-6 дни извън нея, нямам търпение да вляза отново. Там съм във своя свят.“