С оглед на ситуацията около нас и ограничаването на излизанията извън дома, може да се възползваме от различните фитнес тренировки в домашни условия.

Всеки един от нас може да отдели и намери време за своята физическа подготовка, било то като за спортист, било то само за здраве.

Отлична възможност може да получим от различните смарт аксесоари, които да ни помогнат да видим как върви самата тренировка, колко крачки сме направили, вървейки из апартамента, или на двора около къщата в която живеем.

Важно е да следим и колко калории сме изразходили по време на нашата тренировка в домашни условия, а затова може да ни помогне същата тази смарт гривна, която измерва крачки, калории, пулс.

Чудесна възможност ни дава SAMSUNG GALAXY S10 PLUS + BAND FIT, комплект от отлични помощници при нашата тренировка.

Независимо дали бихте тренирали на велоергометър, правите просто физически упражнения или интензивна тренировка, със сигурност бихте си избрали устройство, което да ви бъде от полза.

Ако работите от своите домове, след работния ден ако имате нужда от релакс чрез фитнес и удобен аксесоар за Вас може да го намерите в онлайн магазина на VIVACOM.

Със сигурност може да намерите интересни програми за упражнения в домашните условия, в които сме в момента. Самите Вие може да си обособите стая за упражнения и да оползотворите част от свободното си време в спортуване у дома, а това със сигурност ще ви разтовари, за да се чувствате позитивно и заредени с енергия, а вашият помощник може да намерите тук.

Успех в упражненията!

#ОставамВкъщи

VIVACOM призовава да си останете у дома и да общувате с вашите близки и приятели посредством нашите услуги