По време на последния сезон от световно известния сериал "Игра на тронове", Подрик Пейн за последно бе видян да тренира с Бриен Тартска в Уинтърфел, за да усъвършенства техниките за битка с меч. Понастоящем Подрик - или по-точно Даниел Портман - изглежда също така иска да подобри и способностите си в бойните спортове.

От официалната страница на UFC пуснаха видеоклип, в който 25-годишният шотландски актьор провежда тренировка с анализатора на UFC и бивш претендент за титлата Дан Харди.

Актьорът, който присъства и на събитието на UFC в Глазгоу, също бе заснет по-рано този месец да обсъжда различни теми, включително и битки между герои от "Игра на тронове" и бойци от UFC. Крис Сайборг срещи Бриен Тартска, Йоанна Енджейчик срещу Аря Старк, Планината срещу Стипе Миочич, Конър Макгрегър срещу Джон Сноу, кой бихте добавили?

Имаше и няколко други актьори от "Игра на тронове", които се занимаваха с тренировки по смесени бойни изкуства през последните няколко година, като приятелската спаринг среща между Конър Макгрегър и Хафтор Бьорнсон (Планината) и тренировката на лорд Давос с Джон Кавана.