Атрактивната Стелла Ангелова, бивша състезателка по художествена гимнастика с редица медали от международни състезания, изгледа на живо контролното състезание в зала „Раковски”. Красавицата, която участва в танцовото шоу „Dancing Stars” доведе и своя партньор Атанас Месечков.

Стелла Ангелова дойде в залата, не само да види най-големите ни надежди в художествената гимнастика, но и за да подкрепи своята майка – Ефросина Ангелова – новия старши треньор на националния отбор в индивидуалното.

Освен с успехите си в спорта, Стелла Ангелова нашумя и като танцьорка в клипове и турнета на Рики Мартин. Българката е работила заедно с най-известните актьори, режисьори и музиканти в Холивуд, сред които Джеймс Камерън, Мерилин Менсън, Джони Деп.

Очарователната блондинка е правила каскадите в „Аватар” и „Трансформърс”. Освен това тя бе дубльорка на главната актриса в сериала "Отмъщението".

Стелла Ангелова и Атанас Месечков са сочени за едни от фаворитите за спечелване на „Dancing Stars”. Жури в шоуто е президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.