Най-добрият български гимнастик Йордан Йовчев вече е доказал, че освен голям състезател, e и истински шоумен. Шефът на Българската федерация по спортна гимнастика се включи в няколко гала вечери в Мексико през изминалия месец. Оказа се обаче, че Gangnam Style е в кръвта и на Данчо Йовчев. Гимнастикът, както и останалите участници в шоу програмата се разкършиха в ритъма на корееца PSY.

Олимпийският медалист излезе рамо до рамо с легенди като румънеца Мариан Драгулеску, както и Каталина Понор. Състезателите от близкото минало, както и действащите шампиони демонстрираха изключително чувство за хумор в своите изпълнения. Публиката им се отблагодари с нестихващи аплодисменти.

Самият Йордан Йовчев, който се отказа от професионалния спорт, смята да зарадва и българските фенове на гимнастическите спортове с подобна Гала вечер догодина в Арена Армеец. Шоуто ще бъде и своеобразен бенмефис на Йовчев. Първоначално той обмисляше участие на Европейското първенство през 2013-та, но в последствие се отказа от тази възможност.