Най-бързият човек на планетата Юсейн Болт е получил помощ за своите три златни медала на Олимпиадата от британски модел, разкрива „Сън“.

Хубавицата Меган Едуардс от Дартфорд, Кент, е фокусирала ума на 25-годишния ямаец със серия от тайни срещи по време на Игрите в Лондон.

Кралят на спринта веднага си харесал 22-годишната Меган, след като двамата заедно презентираха екипите на Ямайка за Олимпиадата. След това Болт, чието състояние е оценявано на 30 милиона паунда, изобщо не си е губил времето, взел номера на тъмнокожата манекенка, засипал я с любовни смс-и, а след това се стигнало и до няколко романтични срещи.

Тайното златно момиче на Юсейн Болт

източник: Reuters

Меган е отпразнувала заедно с Болт и успехите му на Игрите на парти в Брик Лейн, Източен Лондон. Там Болт е бил освен с Меган, със съотборника си Йохан Блейк, боксьорите Амир Хан и Ленъкс Люис, и рапърът Нас.

Според изданието засега връзката между Болт и Едуардс не е много сериозна, а двамата просто се забавляват заедно. Хубавицата пък отказа коментар по повод спринтьора: „Не искам да обсъждам нищо. Не съм готова да говоря с някого за нас двамата.“