Уникална по рода си придобивка се оказа притежание на старши треньора на националния отбор по художествена гимнастика Илиана Раева. Една-единствена в света плажна хавлия е притежание на специалиста.

Любопитното е, че хавлията е подарък на Илиана Раева, който й бе направен още след Световното първенство в Монпелие миналата година от хасковска фирма. Едва сега обаче треньорът имаше повод да я извади.

Националният тим се намира на подготвителен лагер във Варна, но в кратките почивки момичетата и треньорския щаб не пропускат да съберат от летните слънчеви лъчи на плажа.

Още в първия ден Илиана Раева извади на показ любопитната хавлия, на която са изобразени грациите от националния ансамбъл. Надписът на нея гласи: „Аглика поздравява Златните момичета на Илиана“, а трикольорът се „вее“ най-отгоре.

Със сигурност това е уникат, който се надяват да имат много фенове-мъже на националките. Не за друго, а защото така биха имали възможността да легнат поне за кратко заедно на плажа с очарователните ни състезателки.

СНИМКА: Илиана Раева показа уникат на плажа

източник: Личен архив