Един от най-популярните американски футболисти – Чад Очосинко – направи интересен подарък на всеки един от своите съотборници от тима на Ню Инглънд Пейтриътс. Поводът е тричасовото пътуване от Бостън до Индианаполис, където след седмица е финалът на Националната футболна лига – СуперБоул.

Очосинко за първи път ще участва в битката за титлата, най-грандиозното събитие в американския професионален спорт, и реши да ознаменува това, като направи така, че и съотборниците му да го запомнят с нещо.

Рисийвърът се охарчи с над 28 хиляди долара, за да купи на всеки свой съотборник слушалки от марката на рапъра Доктор Дре - Beats by Dre. Въпросните слушалки минават за едни от най-добрите, ако не и най-добрите на пазара, и много от големите спортисти често се разхождат, рекламирайки ги преди и след мач.

Основната положителна черта в случая за футболистите е, че слушалките абсолютно изолират всякакви странични шумове, а освен това, чрез тях могат да се свързват помежду си. Така целият отбор може дари да слуша една и съща песен, ако прецени.

Различни известни личности разхождат Beats by Dre

източник: Reuters и Gong.bg

Част от съотборниците на Чад Очосинко побързаха да се изфукат с новата придобивка, благодариха му в Twitter, и позираха със слушалките си.

Интересното е, че куотърбекът на Ню Инглънд Том Брейди първи изненада останалите в тима с подаръци, като миналата седмица те получиха по един чифт от популярните ботуши UGG, чието рекламно лице е съпругът на Жизел Бюндхен. Той така и не потвърди обаче, дали стои зад подаръците, или просто от компанията му са изпратили самоинициативно ботушите до всички.

Различни известни личности разхождат Beats by Dre

източник: Reuters и Gong.bg