Дори най-титулуваната състезателка в спортната гимнастика като Симон Байлс има нужда от подкрепа. При това не каква да е подкрепа, а на своите родители - Рон и Нели Байлс. Двамата бяха в публиката по време на Световното първенство в Щутгарт, Германия, за да споделят радостта от успеха на своето момиче. Момиче, което осиновяват преди много години…

Рон и Нели много често влизаха в полезрението на телевизионните камери, развеселени и щастливи от онова, което показваше дъщеря им. Двамата имат един ритуал, който всички фенове по света успяха да видят миналата седмица. След всяко съчетание на Симон те се целуваха. А точно това несъмнено влизаше чрез камерите в домовете на милиони семейства, за да покаже колко силна може да бъде връзката между родители и дете.

Рон и Нели осиновяват Симон и нейната по-малка сестра, след като малкото момиченце заедно с братята и сестрите си попада в системата за приемна грижа на САЩ. Биологичната майка на Симон тогава се бори с проблемите със злоупотреба на наркотици и алкохол.

Рон и Нели, които са баба и дядо на Симон, я осиновяват, за да станат нейни законни родители.

Симон Байлс

източник: Gulliver/GettyImages

По време на първенството в Германия, световната шампионка беше попитана от журналист на NBC: “Не знам, дали усещаш напрежение заради баща си, но вече е ясно, че той получава целувка от майка ти всеки път, когато се представиш добре. Усещаш ли се отговорна, че трябва да влизаш в ролята на Купидон?”

„Не, не е задължително”, отговори с усмивка Симон Байлс.

22-годишната американка вече е абсолютен рекордьор по медали на Световни първенства. Тя има зад гърба си 25 отличия от шампионати на планетата.

Симон Байлс

източник: Gulliver/GettyImages