По странен начин родителите на английското бебе Отъм Браун изразиха почитта си към бокса.

Гордите майка и татко дадоха на своето новородено 25 имена на шампиони по бокс, освен разбира се името и фамилията. Според жената, това е семейна традиция, която не бива да се нарушава. Тя смята, че чувството за хумор на нейните родители, които са дали старт на това начинание, трябва да се предаде и на нейното дете.

Пълното име на момиченцето е Отъм Съливан Корбет Фитцимонс Джефрис Харт Бърнс Джонсън Уилърд Демпси Тани Шмелинг Шарки Карнера Беар Бредок Люис Чарлс Уилкот Марчиано Питърсън Йохансон Листън Клей Фрейзър Формън Браун.

Трябва да се отбележи, че бабата и дядото на новороденото, което няма как да избира семейството си, са дали на своите три деца Мария, Беки и Брайън общо 103 имена на боксьори. Въпреки това братът и сестрата на Мария кръстили своите чеда с нормални имена.

„Отъм е моето първо дете и исках да продължа нашата традиция. Когато бях малка, много дълго време не можех да запомня как се казвам.Учих името си с години. Надявам се моето момиченце да има чувство за хумор”, заяви майката.