Стефка Костадинова и Николай Попвасилев ще сключат брак на 9 юни, събота, в Royal Club Victoria – Елените, кумове са Ветко и Маринела Арабаджиеви. Кметът на Сливен Йордан Лечков ще бракосъчетае младоженците. Гонг научи, че изпълнителите на „Amor Amor” и „Bamboleo” лично ще пеят повече от час и половина на тържеството.

Церемонията ще се състои в обновения театър във ваканционното селище. За църковния ритуал ще бъде изграден специален параклис върху морава край брега на морето.
Негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Иоаникий ще извърши тайнството венчавка.
Сватбеното парти ще се състои в огромна шатра с размери 60 х 15 х 5 м. Тя ще има прозрачен покрив.

Противно на някои очаквания, че Стефка и Николай ще се оженят в чужбина, те предпочетоха да го направят в България, близо до многобройните си приятели. Поканени са 500 гости - роднини и близки на младоженците и кумовете, представители на политическия, деловия и медийния елит на страната. Специално за сватбата от чужбина ще пристигнат председатели на национални олимпийски комитети и известни спортисти.
Сватбената рокля на Стефка Костадинова е подарък за младоженката от известен български дизайнер.
Шафери на сватбата ще бъдат 12-годишният син на Стефка Николай и Владимир, Златомира, Александра и Вълчо Арабаджиеви. Владимир е пилот в евросериите на Формула 3000, Златомира неотдавна получи лиценз за самолетен пилот, Александра наскоро се класира четвърта на германското дерби по прескачане на препятствия в Хамбург и има обещаващо бъдеще в конния спорт, а Вълчо играе тенис на корт. Николай тренира футбол.

Датата 25 март, Благовещение, на два пъти се оказва решаваща в живота
на младоженците – златната Стефка и строителния предприемач Николай - на тази дата преди 9 години двамата се запознават, а през миналата година - Николай предлага брак на Стефка. Числото 9 има съдбовно значение и за двамата. Продължилата вече 9 години любов между тях намира логичното си продължение два месеца преди недостижимия рекорд от 209 см да навърши 20 години.

Crème de la crème или просто черешката на тортата в програмата за сватбената вечеря е световноизестната група Gipsy Kings. Уникалните музиканти Тонино, Пол, Франсоа-Кану, Андре, Никола, Мишел и Жак от фамилиите Reyes и Baliardo са почитатели на Стефка Костадинова отпреди 9 години, когато се запознават с нея в Монте Карло. Техният подарък за младоженците и гостите им ще бъде 90-минутен концерт. Преди сватбата на Стефка Костадинова и Николай Попвасилев групата има
концерти в Санта Роса, Сан Франциско и Сиатъл (САЩ), в Загреб и Белград, а след тържеството на „Елените" заминават за Юрмала (Латвия) и Лондон.
За близо 20-годишната си кариера Gipsy Kings се превръщат в международни мега звезди, които са продали 18 милиона копия на албумите си. Интернационалната публика на групата обхваща почитатели от Париж до Техеран и от Далас до Пекин.