Стефан Стойчев е временният водач в класацията на Дарик Мъж на годината. Комбайнерът, който помогна на много хора да се спасят от катастрофиралия през лятото автобус на магистрала "Тракия" е номиниран за престижното отличие заедно с треньора по борба Симеон Щерев и актьора Христо Мутафчиев. Вече осми ден продължава гласуването за тримата в сайта manoftheyear.bg. Всеки, който иска, може да се включи в избирането на мъжа на годината до 29 декември (включително). Конкурсът се организира от Дарик за четвърти пореден път, а това е неговото 21-во издание.

Близо 2500 души са гласували до този момент за Мъж на годината. По-голямата част от тях сочат за победител комбайнерът Стефан Стойчев. Във временното класиране на второ място е Симеон Щерев, а с малка разлика зад него е Христо Мутафчиев.

В сайта manoftheyear.bg, където се гласува за тримата номинирани за отличието, могат да се следят и позициите им в класацията, които се обновяват през няколко дни. На 26 декември те ще изчезнат, за да се запази тайната кой е победителят до деня на церемонията по награждаването му.

Събитието ще е на 5 януари догодина в Младежки театър "Николай Бинев" и ще бъде излъчено същата вечер по БНТ 1. Мъж на годината 2011 ще получи, по традиция, уникална сабя, на която ще е гравирано името му. И този път ще я изработи Васил Попов - президент на Първи частен ювелирен двор "Кесар".

Кой да бъде Мъж на годината 2011 можете да изберете ТУК.

Героят от магистрала "Тракия" поведе в класацията Мъж на годината 

източник: Спасителят от магистрала "Тракия" Стефан Стойчев, снимка (личен архив)