Певицата Десислава реши да попита феновете си коя от песните от новия й албум „Послушай сърцето си"" да се сдобие първа с клип. За да вземе трудното решение, дивата се доверява изцяло на читателите на сайта Signal.bg, което е първата подобна найна кампания.

Деси сподели, че се колебае между "Не можем без тях" и "Най-добрият", на която е направена дискотечна версия. Изпълнителката обаче увери, че последната дума ще е на почитателите й и ако те решат друго, тя ще се вслуша в техния избор.

Десислава смята да насрочи снимките за началото на септември и към средата на месеца вече да се завърти видеото на избраната от феновете песен.

Всяка вечер певицата ще чете коментарите в сайта Signal.bg и ще снима песента, която е събрала най-голям кръг почитатели. Допитването ще продължи до 27 август, когато ще бъдат преброени гласовете на феновете и песента, която е фаворит ще бъде заснета на видео след няколко дни.

Трима от участниците в анкетата ще получат подарък - албума на Десислава "Послушай сърцето си" с автограф от певицата!

Десислава е втората певица у нас, която се обръща към почитателите си, за да вземе подобно решение. Преди три месеца и Джина Стоева предприе подобна инициатива, като тя също се довери на читателите на Signal.bg.