Програмата "И аз мога" става част от приключението Legion Run 2019, което избра благотворителната организация за своя кауза. 

Тази година събитието подкрепя мисията и програмите на "И аз мога", като пуска в надпреварата специален отбор, към който всеки може да се присъедини. 

Част от благотворителния тийм става най-успешният български гимнастик, олимпийски медалист и лице на "И аз мога" – Йордан Йовчев, който ще премине препятствията рамо до рамо с всички, които се присъединят към отбора. 

Legion Run e отборно бягане с препядтствия, което се провежда всяка година в различни държави по света. Незабравимото и забавно изживяване за порастнали е изпитание на духа и тялото, в което ще скачате, пълзите, спринтирате, висите и преминавате през кал, огън и лед с още хиляди други хора. 

Социално ангажираният екип на събитието подкрепя мисията в помощ на деца със специални нужди. Всеки от вас може да помогне, като се запише в отбора. Двадесет лева от стойността на вашия билет се даряват за каузата, а Legion Run ще удвои вашето дарение.

източник: Legion Run 2019