Човекът на Гонг Митко Лишев стана индивидуален шампион по боулинг по време на организиран мач между журналисти и кметове и общинари в Пловдив. Репортерът на Дарик бе най-точен с цели 10 страйка в 4 игри и 150 точки в последната. Той е готов за професионален състезател, похвали го Тодор Личев, шеф на националната боулинг федерация, който бе съдия на надпреварата.

Журналистическото братство излезе победител в оспорваната битка снощи в новооткрития боулинг на мол „Галерия Пловдив”. 9 главни юрисконсулти и съветници от община Пловдив, начело със заместник-кмета по спорта и младежките дейности Георги Титюков, застанаха срещу отбора на четвъртата власт, воден от главния редактор на вестник „Марица” Любомир Минчев. Представителите на изпълнителната власт бяха по-точни в целенето на кеглите при квалификационния етап на състезанието. На финалната права обаче журналистите показаха, че те имат последната дума.

Във финалите на боулинг пистите останаха само четиримата състезатели с най-много точки от двата екипа. Главният секретар на общината Борислав Инчев и Франц Кадири от „Връзки с обществеността и медиите” просто нямаха никакъв шанс срещу „разбивачите” на кегли Любомир Минчев от вестник „Марица” и Митко Лишев от „Дарик радио”. Главният редактор на „Марица” получи отборната награда – статуетка, а Митко и Борислав станаха индивидуалните шампиони.