В уникално шоу се превърна демонстративният мач между отборите на популярните личности и на журналистите, който бе част от Националната антиспин кампания „Бъди в час”.

Разбира се, кой друг – освен Бойко Борисов ще се разпише с две попадения и асистенция, като благодарение на това тимът му спечели с крайното 4:3.

Ефектният коментар на Иво Райчев огласяваше зала „Христо Ботев”, докато премиерът се потеше заедно с останалите звезди на терена.

За отбора на популярните личности участие, освен Борисов взеха още министър Свилен Нейков, министър Божидар Нанев, Ники Кънчев, Влади Въргала, Наско и Слави от БТР, Митко Павлов, а на вратата застана популярният у нас съдия - Цветан Георгиев. Тактиката на звездния отбор бистреше не кой да е а Димитър Пенев

За съперниковия тим на журналистите на терена се появиха: Бойко Серафимов, Сашо Йовов, Цветан Копринаров, Данчо Георгиев, Найден Тодоров, Филип Петрунов, Краси Панов и Велико Златаров. Мениджърът на отбора Влислав Вуцов пък така и не се появи в залата, въпреки че трябваше да наставлява журналистите.

В 10-та минута на мача Борисов откри резултата, а пет минути по-късно Йордан Георгиев от Ринг изравни. Журналистите поведоха с гол на Велико Златаров от вестник "Футбол", а в началото на второто полувреме премиерът изравни. Тогава в игра се появиха две момчета от публиката, които Борисов поиска да включи в игра. Едното от тях, което играеше с номер 22 и фланелката на Влади Въргала, отбеляза останалите две попадения за тима на популярните личности.

През втората половина на двубоя журналистите вкараха само едно попадение и с това загубиха мача. След мача премиерът призна, че тимът на журналистите е бил по-силния и ако не са били младите попълнения, то загубата на известните личности е била неизбежна.

Главен съдия на изключително оспорваното дерби бе международният рефер Антон Генов. На трибуните личаха имената и на волейболните ни величия Димитър Златанов и Борислав Кьосев.

След края на срещата топките, с които играха отборите, бяха подписани от всички участници и ще бъдат разиграни на благотворителен търг в близко време. Всички влезли в ролята на футболисти бяха помолени от водещия Иво Райчев да се изследват за спин в подвижната лаборатория пред зала „Христо Ботев”.

Едва ли изобщо е нужно да се уточнява, но в крайна сметка двубоят бе проследен от купища репортери, които живо се вълнуваха от изявите както на звездите, така и на колегите си журналисти.