Първите бебешки зъбки започват да се появяват към 7-8 месец, а на първата годинка са още по-видими. Gong.bg от своя страна показа и закали своите зъби далеч по-бързо и по-рано. Макар целта ни през това време да не бе да разкъсваме някого с тях, а да бъдем полезни.

Постигнатите резултати, след като теглихме чертата, учудиха дори самите нас. Не че не си вярваме, просто винаги сме били скромни. Над 9 милиона пъти сайтът ни бе отварян за тази година, нещо което го нарежда на изключително челни позиции в родното интернет пространство изобщо. Дори Батков и Томов да се съберат заедно и да говорят цяла една година, не могат да изприказват толкова думи.

Gong.bg укрепна в условията на все по-разрастваща се и подобряваща нивото си конкуренция. И направи така, че всеки да се съобразява с него. Благодарение на готиния екип, благодарение на помощта на екипа на спортния отдел на Дарик, благодарение на събитията които се случиха през тази една година. Много от тях за първи път именно на електронните ни страници.

Не сме много по помпозните думи, макар всеки ден да изписваме хиляди думи. Просто си честитим първия рожден ден и продължаваме. Работата дори не ни позволява да празнуваме както подобава. Свикнали сме.

Колеги, радвам се че правим това заедно. Честит първи рожден ден!

На 1 февруари 2007 година обявихме в ефира на Спортно шоу Гонг официалната поява на сайта ни. Първите две новини след това бяха „Тайсън се лекува от наркомания” и „Жозе Моуриньо възхитен от Шевченко”. Надяваме се големият боксьор да е захвърлил зад гърба си лошите мигове в живота си и Жозе да си намери нов отбор. Факт е, че животът тече повече от бързо, дори в рамките на 12 месеца. Но малка част от събитията остават завинаги. Gong.bg е вече част от историята...