Холивудската знаменитост Хейдън Панетиер, известна най-вече с ролята си на Клеър Бенет в американския сериал "Герои", взима модни съвети не от кой да е, а от приятеля си - боксьора Владимир Кличко, съобщават таблоидите отвъд Океана.

Aктрисата от "Писък IV", която е висока 155 см., от известно време се среща със световноизвестния боксьор и шампион в категорията си Владимир Кличко, чийто ръст от 204 см. е повече от внушителен.

В интервюто си за американските медии Хейдън призна, че понякога се нуждае от моден съвет и тогава на помощ й се притича приятелят й, който често й казва какво да облече, за да получава комплименти от колегите си.

"Владимир ми върши доста хубава работа, когато се налага да избирам вечерни тоалети. Понякога обаче той е доста критичен и често се случва да ми прави забележки", сподели пред репортери екранната звезда. Освен, че се грижи за дрехите и аксесоарите й, Панетиер призна, че Кличко се опитва да я държи далеч и от многото килограми, за да остане фигурата й същата.

"Признавам, че понякога се отдавам на изкушението. Проблемът е, че когато човек е с моите размери, се налага да внимава с какво се храни. Пълен кошмар е! Тогава обаче на помощ се притичва той", заяви още холивудската актриса.