Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова говори пред медиите, след като подписа спонсорски договор с „М-тел” за срок от две години, включително и за Олимпийските игри в Лондон през 2012 година.

„Не само за спорта, а и за всички други области, колкото повече спонсори набираме, толкова по-добре”, коментира Костадинова.

„Щастлива съм, че се съгласиха да подпишем двугодишен договор. Вие знаете колко е важна тази година за българския спорт. 2011 година се покриват нормативите, които дават шанс на нашите спортисти да участват в Лондон.”

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА

„Българският спорт има какво да покаже и с какво да зарадва нашите сънародници. Знаете, че спортистите са най-добрите посланици по света на България, те са лицето на България и колкото повече фирми помагат на спорта, толкова по-добре ще бъде и българският спорт ще бъде там където трябва”, каза световната рекордьорка в скока на височина.

Изпълнителният директор на телекомуникационния оператор Андреас Майерхофер пък пожела на българските олимпийци в Лондон 2012 „да счупят рекордите и да се върнат с много медали.”