Новият скандален клип на носителката на златен медал от еврокупата по фитнес Анн-Джи гони рекорди по гледаемост.

Видеото на пилотния сингъл „Кучка” на Анн-Джи от новия и албум „Barbie Bitch” е заснето в Пловдив - любимия град на певицата. Тя споделя, че с удоволствие би си хванала мъж от този красив град.

От Пловдив е и балета на Анн-Джи, танцуващ в клипа. Останалите мацки са Катя-модел и участничка в шоуто „Бягство към победата” и Боряна-носителка на титлата „Мис Максим” за октомври.

Друг главен герой е Джи Ти-домашният екзотичен любимец на певицата - норка албинос. Мъжкото животинче заспа по време на снимки обграден от ласките на толкова много жени около него.

Най-интересен момент по време на снимките се оказа боят с възглавници. За целта бяха използвани 4 възглавници с гъши пух. При боя, пуха се вдигна като димна завеса над всичко и беше невъзможно нито да се позира повече нито да се снима - всички моментално нопуснаха апартамента, който се превърна в бяла приказка. Кой и как е чистил този апартамент само Анн-Джи знае.

„По пода перушината стигаше до коленете. Станахме на бели човеци, пух имахме навсякъде, в косата, дори в устата”- споделя изпълнителката, която влиза в роля на плейбой зайче в хитовото видео.

„Кучка” е на първо място по гледаемост в интернет пространството и продължава да гони рекорди, достигащ 108 000 гледания само за 10 дни във VBOX7!